Kategorie: Top

Talenty nově doplňujeme o TRIO. Vznikl tak komplexní nástroj k sebepoznání

Top
12.3.2024 | Andrea Šimoníková

Zajímá vás, jaké talenty odhalí test CliftonStrengths® od Gallupu®? Nyní k nim přidáváme TRIO měření, které rozkrývá vaše osobní hodnoty, emoce a autenticitu. Tato unikátní kombinace otevírá dveře k novým možnostem rozvoje a sebepoznání.

Celý článek →

Proč testy CliftonStrengths® od Gallupu® fungují?

Top
4.1.2023 | Michal Martoch

Objevte, proč testy CliftonStrengths® od Gallupu® přinášejí reálné změny ve vašem životě. Postavené na vědeckých principech a ověřené miliony lidí, testy vám umožní poznat a rozvíjet vaše silné stránky pro osobní a pracovní úspěch.

Celý článek →
blog-návratnost investic

Návratnost investic do rozvoje: proč firmy nevědí, jak ji vyčíslit?

Top
28.11.2022 | Michal Martoch

Jak vyčíslit návratnost investic do rozvoje? Michal Martoch otevírá diskuzi o výzvách a metodách měření efektivity vzdělávání ve firmách. Přináší praktické pohledy na strategický rozvoj a jeho dopady na efektivitu, komunikaci a ziskovost.

Celý článek →
Benefitní nebo strategický rozvoj

Potřebujete ve firmě benefitní, nebo strategický rozvoj? Rozhodující je váš záměr

Top
1.11.2022 | Michal Martoch

Michal Martoch vyzývá k zamyšlení nad investicemi do rozvoje zaměstnanců. Vyberte benefitní nebo strategický rozvoj založený na vašich cílech. Rozumějte rozdílům a výhodám obou přístupů pro úspěch vaší firmy.

Celý článek →
Jak se stát Autentickým leaderem?

Jak se stát Autentickým leaderem? Nestačí číst chytré knihy. Potřebujeme ochotu projít vnitřní změnou

Top
13.8.2022 | Michal Martoch

Staňte se Autentickým leaderem: více než knihy, je třeba procházet vnitřní změnou. V době rychlých změn a nejistot je klíčové rozvíjet komunikační dovednosti a psychologické porozumění pro motivaci týmu.

Celý článek →

Jak přežít v časech nejistoty? Využijte metodu pevného bodu

Top
23.3.2022 | Michal Martoch

Naučte se zacházet s nejistotou a proměňte ji ve svého životního parťáka. Objevte, jak přijetí nejistoty jako součásti života může posílit vás i váš tým, a jak metoda pevného bodu pomáhá najít oporu i ve složitých dobách.

Celý článek →